Kan Viiral hjelpe mot pollenallergi?

Vi gjør pilottest!

Asset-1.png#asset:245

Meld deg på

Vi tror at Viiral har egenskaper som kan redusere plager knyttet til pollenallergi. For å finne ut av dette foretar vi nå en enkel og frivillig pilottest av Viiral, hvor du som er pollenallergiker kan få tilsendt Viiral nesespray til bruk under pollensesongen.


Tidligere tester

Gjennom en test gjennomført på ca. 10% av SAS sine kabinansatte høsten 2017, viste Viiral å ha forebyggende effekt mot forkjølelse. Positive resultater fra langtidsbruk blant forskere og en stor kontrollert undersøkelse har bidratt til at Viiral nå er i salg hos alle Apotek 1-butikker i Norge. 

Kjøp Viiral på Apotek1.no apotek1-logo.png#asset:244

Praktisk informasjon

For å delta i pilottesten fyller du ut og sender inn skjemaet. Skjemaet administreres av eStep. Du vil bli bedt om å oppgi navn, e-post, telefonnummer og adresse. Dette er for at vi skal kunne sende deg produktet og nødvendig informasjon, samt følge opp hver enkelt kandidat.

Om Viiral

Viiral er et produkt utviklet for å forebygge smitte av forkjølelsesvirus. Undersøkelser viser at Viiral i tillegg til å hemme virus i å feste seg i neseslimhinnen, også fukter den - noe som kan bidra til å redusere luftveisplager. Vi tror derfor at Viiral kan redusere plagene til pollenallergikere, og starter opp et forskningsarbeid for å undersøke dette nærmere. Viiral er tilgjengelig for salg hos Apotek 1.

Les mer om produktets egenskaper