NOR / ENG / DK

Om selskapet

I Viiral tror vi på naturen sin evne til å både lindre og gjøre oss friske. Viiral har knyttet til seg ledende institusjoner og spesialister som har bidratt med forskning og utvikling. For oss er det viktig å skape produkter som holder det de lover, og at dokumentasjonen alltid er korrekt.

Teamet bak Viiral

Jan Remmereit - Gründer

Jan Remmereit er kjernen i utviklingen av Viiral. Remmereit har lang erfaring med bruk av marine ingredienser og andre naturlige substanser i utvikling av Omega 3, Chitosan og andre marine produkter.


Frode Fagermo - CEO

Frode Fagermo har akademisk og økonomisk utdannelse, samt over 10 års erfaring fra SpareBank SMN innen Private Equity, Aktiv forvaltning, porteføljeforvaltning, rådgivning og salg.


Bent Andreassen - Markedsdirektør

Bent Andreassen har økonomisk utdannelse, samt over 15 års erfaring fra farmasøytisk industri med lansering av flere ulike preparat innen ulike terapeutiske områder.


Dan Edwall - Medisinsk konsulent

Dan Edwall (PhD) har bidratt til studieprotokoller, samt rapporter fra studiene knyttet til Viiral. Edwall har en doktorgrad i medisinsk vitenskap i celle- og molekylærbiologi fra Karolinska Institutet i Stockholm, Sverige, og mange års relevant erfaring for konsultering knyttet til Viiral.


Anne Bjørnebye Vik - Regulatorisk Direktør

Anne Bjørnebye Vik (MSc, PhD, MBA) har bidratt til studieprotokoller, samt rapporter fra studiene knyttet til Viiral. Vik har mer enn 35 års erfaring med utvikling, dokumentasjon, registrering og kommersialisering av ulike helseprodukter.


Hogne Vik - Medisinsk Direktør

Hogne Vik (MD, PhD, MBA) har bidratt til studieprotokoller, samt rapporter fra studiene knyttet til Viiral. Vik har mange års arbeidserfaring som lege, forsker, og produktutvikler.


Alvin Berger - Medisinsk konsulent

Alvin Berger (MSc, PhD) har mer enn 30 års forskningserfaring i ernæring og farmasøytiske fag. Han har vært ansvarlig for å lede team og identifisere forskning og utvikle, designe og lansere nye produkter.


Mitchell Jones - Patent advokat USA

Partner ved Casimir / Jones S.C. Har stor og bred erfaring fra utvikling av patenter og beskyttelse av disse. Transaksjoner knyttet til verdens største legemiddelfirma MERCK med verdi på over 3 BNOK.

I salg hos Apotek 1 nå!