NOR / ENG / DK

Brukerhistorier

Viiral blir brukt av store og små, unge og eldre.
Les noen av brukerhistoriene som har blitt sendt inn.

- Har ikke vært forkjølet siden jeg begynte med Viiral

- Jeg fikk anbefalt Viiral av en venninne på klubb. Vi snakket om jobb, hverdagen og reising – og spesielt hvor mye jeg selv reiser med fly i min arbeidshverdag. Når jeg i etterkant fant ut om den beskyttende effekten til Viiral, tenkte jeg at det var verdt et forsøk – for jeg har virkelig ikke tid til å bli forkjølet. Siden den gang, for 9-10 måneder siden, har ikke jeg vært forkjølet en eneste gang! Jeg kan anbefale Viiral på det sterkeste.

Wenche Aarseth Kvam Ferreira, 50 år. Bor i Langevåg, jobber for DHL EXPRESS som Key Account, og har kunder over hele landet.

- Nå er han kvitt plagene

– I løpet av sine snart 5 år har Liander vært konstant tett i nesen og generelt mye syk. En operasjon førte til at han var langt mindre syk, men tettheten i nesen kom tilbake like fort. Når Liander begynte med Viiral tok det knappe to uker før vi merket forskjell, og nå er han kvitt plagene! Anbefales på det sterkeste!

Marita Ytrebø, 32 år. Bor på Vartdal, mor til Liander (5 år).

- Jeg har fått en helt ny nese

– Jeg har vært plaget med rennende nese og akutt neseblod i svært mange år. Lommetørkleet har vært min faste følgesvenn, noe som har vært sosialt skjemmende, og har redusert lysten til å omgås i sosialt lag. Jeg følte bedring etter å ha brukt Viiral i kun én måned - og etter fire måneder hadde jeg fått en helt ny nese! Viiral har endret livskvaliteten min på dette området, og jeg kan virkelig anbefale Viiral til alle eldre med samme utfordring. Jeg har heller ikke vært forkjølet i perioden jeg har brukt Viiral.

Per Longva fra Sykkylven, 84 år.

F.C. København

Vi har inngått avtale med F.C. København sitt A-lag, og leverer Viiral til spillere og støtteapparat.

I salg hos Apotek 1 nå!