NOR / ENG / DK / SE

Brukerhistorier

Viiral blir brukt av store og små, unge og eldre.
Les noen av brukerhistoriene som har blitt sendt inn.

Anine Schrader Kvernerud er aktiv som skiskytter i Asker Skiklubb Skiskyting. Hun er ung, men har allerede rukket flere sesonger der hun har deltatt i konkurranser. I løpet av karrieren har hun også opplevd å få flere konkurranser ødelagt av virussykdommer. Når løsningen på problemet kom, valgte moren til Anine å sende oss en e-post. Vi deler historien.

Mye forkjølelse

Anine har tidligere slitt med mye forkjølelser, som har ødelagt flere konkurransesesonger. De har prøvd en rekke ulike kosttilskudd og produkter mot forkjølelse uten å oppleve særlig bedring. 

–Etter å lært at det å unngå tørre neseslimhinner er vesentlig for å unngå forkjølelse har vi prøvd ulike nesesprayer med saltvann etc. Vi fikk med oss innlegget Viiral hadde på God Morgen Norge, og bestemte oss for å prøve Viiral, forteller mor Birgitte.

Ny hverdag

Nå har Anine brukt sprayen daglig morgen og kveld, etter hardtrening og i konkurranser, og de kan fortelle at inneværende sesong har vært helt annerledes. 

–Hun kan se tilbake på en sesong fylt med positive idrettsopplevelser, mye bedre resultater og kun en liten forkjølelse å melde.

Effektivt

–Viiral har gitt veldig god effekt og er blitt en viktig rutine i hverdagen til vår datter, sier mor Birgitte – og hun legger til at dette er et produkt hun anbefaler til alle som ønsker å holde seg friske.

Til helgen er Anine plukket ut av MOT og Norges Skiskytterforbund til å delta på samling og åpning sammen med Skiskytterlandslaget. Vi gleder oss til å følge dette unge talentet videre! 

Vi blir veldig glad for slike tilbakemeldinger. Har du en lignende historie? Vi deler den gjerne! :) 


Vi har tatt en prat med Toril Dønheim. Ei aktiv dame med turglede og lidenskap for de firbeinte. Til daglig jobber hun som hundefrisør, men bruker også mye av fritiden sin på menneskets beste venn. Torill ble introdusert for Viiral av bekjente sommeren 2018, og har brukt det hver dag siden. Nå, snart 1,5 år etter tok vi en prat med henne for å få en liten Viiral-status.

Først, hvorfor bestemte du deg for å prøve Viiral?

– Som hjerteoperert er det ekstra viktig for meg å ta vare på immunforsvaret mitt og holde meg frisk. Jeg får allerede tilbud om influensavaksine, men har vært litt skeptisk til bivirkninger. Når jeg hørte om Viiral og at den kan forebygge virusinfeksjoner og ikke har noen kjente bivirkninger, tenkte jeg at det var verdt å prøve ut!

Holder du deg frisk da?

– Jeg kjente en gang i vinter at noe var på gang, men det brøt aldri ut noe infeksjon, så jeg har faktisk ikke vært syk siden Viiral ble en fast rutine.

Helt konkret, hvilken forskjell opplever du Viiral utgjør i din hverdag?

– Jeg føler meg tryggere og mer beskyttet mot virusinfeksjoner. I yrket mitt er jeg i nærkontakt med mye bakterier. Jeg har i tillegg fire hunder selv som jeg deltar aktivt på utstillinger med. Det innebærer mye reisevirksomhet og møter med både mye forskjellige hunder og folk. Da er det godt å vite at et så enkelt og effektivt hjelpemiddel som Viiral holder meg frisk. 

- Har ikke vært forkjølet siden jeg begynte med Viiral

- Jeg fikk anbefalt Viiral av en venninne på klubb. Vi snakket om jobb, hverdagen og reising – og spesielt hvor mye jeg selv reiser med fly i min arbeidshverdag. Når jeg i etterkant fant ut om den beskyttende effekten til Viiral, tenkte jeg at det var verdt et forsøk – for jeg har virkelig ikke tid til å bli forkjølet. Siden den gang, for 9-10 måneder siden, har ikke jeg vært forkjølet en eneste gang! Jeg kan anbefale Viiral på det sterkeste.

Wenche Aarseth Kvam Ferreira, 50 år. Bor i Langevåg, jobber for DHL EXPRESS som Key Account, og har kunder over hele landet.

- Nå er han kvitt plagene

– I løpet av sine snart 5 år har Liander vært konstant tett i nesen og generelt mye syk. En operasjon førte til at han var langt mindre syk, men tettheten i nesen kom tilbake like fort. Når Liander begynte med Viiral tok det knappe to uker før vi merket forskjell, og nå er han kvitt plagene! Anbefales på det sterkeste!

Marita Ytrebø, 32 år. Bor på Vartdal, mor til Liander (5 år).

- Jeg har fått en helt ny nese

– Jeg har vært plaget med rennende nese og akutt neseblod i svært mange år. Lommetørkleet har vært min faste følgesvenn, noe som har vært sosialt skjemmende, og har redusert lysten til å omgås i sosialt lag. Jeg følte bedring etter å ha brukt Viiral i kun én måned - og etter fire måneder hadde jeg fått en helt ny nese! Viiral har endret livskvaliteten min på dette området, og jeg kan virkelig anbefale Viiral til alle eldre med samme utfordring. Jeg har heller ikke vært forkjølet i perioden jeg har brukt Viiral.

Per Longva fra Sykkylven, 84 år.

F.C. København

Vi har inngått avtale med F.C. København sitt A-lag, og leverer Viiral til spillere og støtteapparat.